Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини

Стара Загора ще бъде домакин на XXI-вия Националния BMW събор

За поредна година Стара Загора ще бъде домакин на Националния БМВ събор. Това съобщиха на официалната си страница във фейсбук организаторите от БМВ Клуб България. Официалното откриване на XXI-то издание ще се проведе тази събота, 17 юни, от 10:00 часа на Летище Стара Загора.

По традиция, по време на събора зрителите ще могат да видят дрифт шоу, драг състезание, дрифт такси и любителски дрифт. През целия ден ще има възможност и за любителски състезания. Програмата включва и конкурси за външен и вътрешен вид, а присъстващите ще могат да се насладят и на шоу програма.

За първи път по време на събора ще бъде подарен автомобил от марката БМВ, който е специално тунингован. Печелившият ще бъде избран чрез жребий.

“Летище Стара Загора ще бъде озвучено от мощния рев на любимите машини, който кара всички нас – истинските БМВ ентусиасти, да настръхнем! Както всяка година, така и тази, ни очаква същински празник за сетивата”, обещават организаторите.

Миналата година Стара Загора получи благодарствен плакет за доброто партньорство при реализиране на инициативата.

Източник: БТА

Снимка: Стара Загора, Новините днес

Подобни публикации

Back to top button