Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Любопитно

Вашият весел седмичен хороскоп 06-12 ноември

 

 

Овен

 

Два пъти ще се опитате да направите едно и също, но животът няма да ви позволи. Трябва да преосмислите амбициите и да пренаредите целите си. През следващите месеци ще ви управлява волята на друг човек.

 

Телец

 

През седмицата ви заплашват паник атаки. Напрежението е голямо и има опасност да не издържите и да се пречупите. Избягвайте да се затваряте в себе си, търсете гласовете на други хора. Не оставайте сами с мислите си. Алкохолът е лош съветник.

 

Близнаци

 

Обектът на вашата тайна любов и безумни мечти ще се досети какво изпитвате към него. Сега е моментът да зарежете всичко и да се отдадете на сърцето си, ако търсите някакво развитие. Ако обаче се въздържите от инициатива, всичко ще утихне и страстите ще угаснат.

 

Рак

 

Здравето ви се с8табилизира в сравнение с предишната седмица, когато беше разклатено. Въпреки това бъдете предпазливи и не се отдавайте на прекомерни натоварвания, спорт и излети сред природата. Търсете тихи места с чист въздух, избягвайте тълпите.

 

Лъв

 

Давате излишно поводи за завист. Успехите ви ви радват, но ви карата да парадирате с тях пред останалите, което ви печели недоброжелатели. Пазете се от завистници, на които вярвате и които се представят за ваши най-искрени приятели.

 

Дева

 

Ще ви се наложи да взимате важни решения, които засягат други хора. Отговорността е голяма. Очистете мислите си и се вслушвайте повече в гласа на съвестта. Предстоящият период е подходящ за отпочване на нови проекти. Ако инвестирате, ще спечелите.

 

Везни

 

Животът ще ви отведе в нова компания, към която първоначално ще се отнесете резервирано, но после ще откриете богатството на взаимоотношенията вътре в нея. Внимавайте, защото вашето присъединяване ще предизвика ревност, старите лидери ще се почувстват застрашени.

 

Скорпион

 

Ще срещнете бивш интимен партньор и възможно чувствата да избухнат отново. Дали ще се впуснете в авантюра, дали ще приемете предизвикателствата зависи единствено от вас. Ако сегашната ви връзка е изхабена, може би това е моментът да приключите с нея.

 

Стрелец

 

Налице са всички обстоятелства за кариерно израстване. Вече достатъчно дълго време тъпчете на едно място и е настъпил моментът да прескочите на по-горно ниво, независимо дали то е свързано със служебните ви задължения, личната инициатива или социалния живот.

 

Козирог

 

Вашата мъдрост и лидерски умения ще бъдат търсени повече от всякога. Хора ще идват при нас за съвет, ще ви питат какви решения да вземат. Внимавайте да не се възгордеете и да не се държите като техен господар, защото не сте.

 

Водолей

 

Търсите нови интелектуални предизвикателства, защото сте приключили със старите, или пък нова сфера на социална изява, защото старата е изчерпана. Бездействието ви изнервя, раздразнителни сте. Изкарвате си го на хора, които могат да са полезни.

 

Риби

 

Пластовете се раздвижват, започват да се търсят хора с вашата квалификация. Периодът е подходящ да намерите поприще, което ще ви носи удовлетворение години напред. Не се колебайте да влизате в битки. Конкуренцията е силна, но имате шансове.

Подобни публикации

Back to top button