Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Любопитно

Вашият весел седмичен хороскоп 13-19 ноември

 

Овен

 

Ще преосмисляте всеки ден живота и действията си в опити да се освободите от чуждо влияние. Обичайната ви работа ви носи все по-малко удовлетворение, въпреки постигнатите безспорни резултати. Преосмислете ценностите си.

Телец

 

Тази седмица ще ви донесе облекчение след напрегнат период. Време е да изчислите загубите, след което да обърнете нова страница. Очаква ви дълъг период на стабилност, през който ще имате възможност да берете плодовете на всички свои таланти.

 

Близнаци

 

Периодът е благоприятен да постигнете взаимност в любовта. Срещнали отговор на чувствата си от обекта на вашето желание, животът ви ще разцъфти в нови цветове, душевните страдания и съмнения ще отстъпят на тържеството и удовлетворението.

 

Рак

 

Неочаквана вест ще преобърне живота ви. Бъдете готови да поемете по нов път. Но внимавайте и не приемайте всяко предложение, колкото и примамливо да звучи. Алчността и прекомерната амбиция са лоши съветници. Гордостта води до фатални грешки.

 

Лъв

 

След период на стремителен възход идва време за стабилизация. Намалете оборотите. Огледайте се, обмислете постигнатото и го оценете. Отхвърлете ненужното и се концентрирайте върху истински стойностното. Не ставайте жертва на ласкатели.

 

Дева

 

Опасността от провал е голяма. Ще бъдете склонни да поемате отговорности, които превишават силите ви. Приемете, че не можете да свършите всичко сами и потърсете истински верни помощници. Не гледайте ведрия характер, а компетентността.

 

Везни

 

Новата ви среда ще донесе предизвикателства, но също така и неподозирани възможности. Възможно е да припламне нова любов. Но се пазете от мимолетни страстни увлечения. Търсете дълбочината на чувствата и приятелството отвъд плътските страсти.

 

Скорпион

 

Възможно е да понесете тежък удар от неочаквана посока. Човек, когото сте приемали за безразличен към вас и не сте се интересували от действията му, ще се окаже зъл и силен враг. Не позволявайте на гнева да ви заслепи и не предприемайте необмислени действия.

 

Стрелец

 

Пропуснали сте голяма възможност, може би дори без да разберете. Щастието е минало покрай вас, но вие не сте го забелязали и не сте го разпознали. Поради това животът ви е в застой. Но не се оглеждайте настойчиво за нови възможности. Те ще ви намерят сами.

 

Козирог

 

Ще станете жертва на шарлатани. В търсене на решение на здравословните си проблеми, ще попаднете на мошеници, които се интересуват единствено как да ви вземат парите. Не бъдете лековерни и не търсете на всяка цена надеждата, която да ви донесе оптимизъм.

 

Водолей

 

Ще ви се отвори нова работа, която ще ви изкара от застоя и ще осмисли дните ви, въпреки напрежението и натоварванията, с които е свързана. Не допускайте да подценяват труда ви и да ви използват за жълти стотинки. Отстоявайте интересите си.

 

Риби

 

През периода ще бъдете податливи на религиозни влияния. Склонни сте да се възхитите от всяко духовно учение, което ви изглежда ново, непознато и примамливо. Запитайте се дали не търсите истината прекалено надалеч, когато тя е пред очите ви.

Подобни публикации

Back to top button