Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Любопитно

Вашият весел седмичен хороскоп 27 ноември – 03 декември

Овен

 

Възможно е да получите предложение за допълнителна професионална квалификация. Музикантите ще имат възможност да усвоят нов инструмент, лекарите ще се запознаят с нови практики при лечение на стари болести, а мениджърите – ще станат вътрешни одитори. Не пропускайте!

 

Телец

 

Здравето ви е изложено на опасност. Рисковете са преди всичко в областта на червата и във връзка със суровото кисело зеле, чиято консумация се увеличава с напредването на сезона. Газове със специфичен аромат рискувате да ви компрометират в очите на околните.

 

Близнаци

 

Намирате се под влиянието на силно изкушение да изневерите на редовния си партньор. Вашият типичен авантюризъм ви съветва да му се отдадете, но здравия разум апелира да бъдете разумни. Не си заслужава риска в навечерието на празниците.

 

Рак

 

Вие сте интуитивни и сантиментални, което в определени ситуации може да ви направи мнителни песимисти. Доверявайте се на интуицията и чувствата, но не забравяйте и рационалното начало, което може да ви спести много тревоги. Когато ви е най-тежко, запитайте се дали причината не е единствено в изострената ви чувствителност.

 

Лъв

 

Вашата щедрост и веселият ви нрав могат да станат причина да злоупотребят с вас. Намирате се в дълъг период, белязан от пагубната роля на ласкатели. Научете се да ги разпознавате и да не вярвате на фалшивото им приятелство.

 

Дева

 

Ще ви се наложи да вземете бързо и важно решение. Склонността ви към детайлите и навикът да затъвате в подробности носят риска да не успеете да се справите за нужното време и така да претърпите загуби и пропуснати ползи в личен план.

 

Везни

 

Ще попаднете в епицентъра на тежък конфликт. От двете страни ще се обърнат към вас с молба за арбитраж, познавайки вродената ви дипломатичност. Внимавайте коя страна ще изберете, защото това ще определи пътя ви през следващите 2-3 години.

 

Скорпион

 

Открива ви се възможност за заемане на ръководна позиция. Не се колебайте, защото вашата зодия притежава всички необходими качества. Само не се забърквайте в политиката, защото вродената ви честност може да ви изиграе лоша шега.

 

Стрелец

 

По природа сте импулсивни и нетърпеливи, но през тази седмица се опитайте да потиснете тези свои качества. Предизвикателствата, които ви очакват, изискват търпеливо събиране на информация и спокойно обмисляне на решенията.

 

Козирог

 

Предстои ви преосмисляне на творческите занимания. Ако пишете публицистика, ще почувствате леко отвращение от това и ще ви се доще да пишете художествена литература. Не прекалявайте с медикаментите, защото ви разсейват.

 

Водолей

 

Започва да ви завладява празничния дух. Влече ви към мързелуване и тихи занимания в домашна обстановка с близки и роднини. Моментът е подходящ да прочетете книгите, които се каните отдавна, и да изгледате повторно любими филми.

 

Риби

 

Седмицата започва под знака на пътуването. Някои от вас ще заминат в неочаквана командировка, други – на среща с интересни партньори, дори и в чужбина. Трети просто ще решат къде и в каква компания ще посрещнат зимните празници.

Подобни публикации

Back to top button