Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Новини

Започна ремонт на пътя Винарово – Могилово в община Чирпан

Кметът на Чирпан Ивайло Крачолов даде днес старт на основния ремонт и реконструкция на участък от общински път, свързващ селата Винарово и Могилово. Проектът се финансира от МРРБ, той е в размер на 3 млн. и 839 хил. лева и е най-големият по размер за финансиране на четвъртокласен път в община Чирпан през последните 40 години, съобщават от общината.

“Започна дългоочакваният основен ремонт на този път, който е един от приоритетите за подобряването на инфраструктурата в общината. Още в началото на мандата казахме, че залагаме 10-годишна програма за развитие и поетапно я реализираме. След близо 3-годишните усилия на общинското ръководство днес стигнахме до тази първа копка”, заяви пред събралите се на церемонията местни жители и гости кметът Ивайло Крачолов.

Той информира присъстващите, че е одобрен и ремонтът на първите 3 км от пътя Чирпан – село Ценово на стойност 3 млн. лв., които са в най-тежко състояние. “В момента проектираме пътя Гита – Осларка и отбивката за село Държава. В плановете ни са още проектирането на ремонт на пътя Изворово – Стоян-Заимово – Могилово”, каза още Крачолов. Той коментира, че в рамките на 6-7 години е напълно е реалистично да бъдат ремонтирани всички четвъртокласни пътища в общината.

Източник: 24 часа

Подобни публикации

Back to top button