Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаТОП новини

Бивш шеф на полицията е кандидат за кмет на Казанлък на ПП-ДБ

Алекси Алексиев е кандидат-кметът на коалиция „Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП -ДБ) в община Казанлък. Днес той беше официално представен в присъствието на общинските лидери на двете формации.

Алексиев е бивш директор на областната дирекция на МВР в Стара Загора, а в момента е член на Държавната комисия по сигурността на информацията. В първото си изявление Алекси Алексиев увери, че се кандидатира, защото има какво да предложи на съгражданите си.

„Имам знанията, уменията и опита да внеса нов стил на управления в общината. Нов начин, по който се вземат решения. Ще предложим една амбициозна програма за управление на общината с нашите експерти. Избирателите ще бъдат запознати с приоритети, които ще заложим в програмата. Ще работим с една визия за бъдещето, ще проведем позитивна кампания. Да си пожелаем успех в името на по-доброто бъдеще на Казанлък и казанлъчани.“, каза кандидатът за кмет на коалиция „Продължаваме Промяната-Демократична България“.

Източник: БНР

Подобни публикации

Back to top button