Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураТОП новини

Детски празник на изкуствата

Градската художествена галерия в Стара Загора кани на „Детски празник на изкуствата“ по повод 1 юни

“Детски празник на изкуствата” подготвя по повод 1 юни- Международния ден на детето, Градската художествена галерия в Стара Загора. Това съобщават на официалния сайт на институцията. Началото на забавленията за малчуганите ще бъде в 10:30 часа. Тогава възпитаниците на Детска градина „Светлина“ ще разкрият как изглежда детството, споделяйки отговора с рисунка или стих.

Всяко присъстващо дете ще може да прояви творчество или да се наслади на концерт на учениците от  Национално училище за музикални и сценични изкуства „Христина Морфова“.

„Представете си какво е детството за вас и вашите деца, понякога то е да минеш през дъждовните локви, а друг път е цветен балон, любим герой, музикална емоция и какво ли още не…децата най-добре ще ни го кажат чрез рисунки и музикални пиеси“, казват от галерията. И приканват малки и големи да се присъединят към празника, който ще бъде от деца за деца, обединяващ изобразителното изкуство и музиката по вълнуващ начин.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button