Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитика
Популярно

Освободиха от длъжност директорката на РИОСВ – Стара Загора

Директорката на Регионалната инспекция по околната среда и водите в Стара Загора Диана Искрева (на снимката) е освободена от поста си със заповед на министъра на околната среда Юлиян Попов, от 31 юли. В документа не се посочват мотиви, предаде БНР.

Заповедта на ресорния министър й е връчена и е влязла веднага в сила. Освобождаването на Диана Искрева е мотивирано по Закона за администрацията, който гласи, че трудовите отношения могат да бъдат прекратени без предизвестие по преценка на органа, който назначава. На нейния пост временно е назначена Диана Ганева, която е директор на дирекция „Превантивна“, в която се разглеждат инвестиционните намерения и се издават разрешителните за тях.

Диана Искрева беше назначена за ръководител на местната екоинспекция на 1 юли през 2022 г. от тогавашния служебен министър Борислав Сандов. Тя остана на този пост едва година и един месец.

Източник: Банкеръ

Подобни публикации

Back to top button