Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Любопитно
Популярно

Стара Загора е домакин на Национален кулинарен форум за модерна кухня „Еволюция на вкуса“

В събота, 3 февруари, Стара Загора ще бъде домакин на единствения по рода си Национален форум „Chef’ Secrets – Еволюция на вкусa”. Това съобщиха за БТА организаторите от Шефс клуб, Българска асоциация за кулинарна култура и община Стара Загора. Събитието ще се проведе в Културен центът „Стара Загора“ и ще събере на едно място някои от топ имената в кулинарния бранш, които да разкрият магията, която се случва в кухнята.

Участие ще вземат над 300 професионални готвачи, ресторантьори и хотелиери, 160 преподаватели от 62 професионални учебни заведения по хранене, училища със специализирани паралелки – готвачи, хлебари, сладкари и хотелиери и над 120 ученици. Възпитаници от старозагорската Професионална гимназия по хранене “Райна Княгиня” ще се включат с помощ на шеф-готвачите от сцената.

По традиция във фоайетата на залата ще бъдат разположени  презентационни щандове на фирмите-партньори. На сцената  ще се представят ястията от шеф-готвачите, ще текат презентации и дискусии по концептуални теми и проекти на различните презентатори.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button