Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЗдравеНовиниТОП новини

Вдигат заплатите в Университетската болница в Стара Загора

Договорено е увеличение на заплатите в УМБАЛ “Проф. д-р Стоян Киркович” в Стара Загора от 1 юли. Това става възможно с решение на Съвета на директорите на дружеството. Основните месечни възнаграждения на служителите в клиниките и отделенията се променят на основание отчетена дейност през 2022 г. и резултатите от дейността на звената през първите пет месеца на тази година, информира в профила си във Фейсбук изпълнителният директор проф. Йовчо Йовчев.
Началната основна заплата в клиниките и отделенията с терапевтичен профил се повишава на 2200 лв. за лекар без специалност, 2300 лв. за лекар с една специалност, 2400 лв. за лекар с две специалности.
Началник клиника или отделение ще получава 2500 лв., а медицински специалист – 1600 лв.
За клиниките и отделенията с интензивен процес на лечение, включително Спешно приемно отделение и хирургичните звена с положителен финансов резултат заплатите стават за лекар без специалност- 2200 лв., лекар с една специалност – 2400 лв., лекар с две специалности – 2500 лв. и началник на клиника или отделение – 2600 лв.
Източник: БНР

Подобни публикации

Back to top button