Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Мнения
Популярно

Вендета по Старозагорски

Българите сме умерени хора, но понякога и ние изпадаме в крайности. Това обикновено се случва вследствие на определени събития, които предизвикват силно възмущение у обществото и го радикализират. Именно такъв момент изживяваме и днес вследствие на справедливия гняв срещу насилника от Стара Загора и всенародната подкрепа за пострадалото момиче.
В такива времена обаче винаги се появяват и някои опортюнисти. Те се опитват да прокарат вижданията си, представяйки ги като реформа или просто да разчистят сметките си с хора, които по някаква причина смятат за неудобни. Затова винаги се опитвам да правя разлика между естествения порив за справедливост на българите и користните намерения на малцина от тях.
Пиша всичко това заради безумната вендета, която се води в публичното пространство срещу влогъра Йонислав Йотов – Тото. През последните дни той е поставян едва ли не наравно с насилника от Стара Загора. Причината – в един от неговите подкасти гостът му /Тити Папазов/ е разказал как преди време е малтретирал приятелката си.
Вследствие на това интервю, което само до преди седмица не правеше впечатление на никого, днес Тото е подложен на безпрецедентна атака. Всичките му видеа са свалени от YouTube, а “гневни граждани” оказват натиск върху спонсорите му да се откажат от рекламните си договори с него. Целият труд на артиста е напът да бъде зачеркнат само заради една единствена грешка, която при това даже не е и негова!
Някои тук биха казали, че покрай сухото гори и суровото. Аз пък се надявам, че цялата тази лудост ще отшуми по-бързо. Вярвам, че виновникът ще си получи заслуженото и че момичето ще се възстанови. Иска ми се също и политиците да осъзнаят колко неадекватна е реформата, която предлагат и реално да решат проблемите с морално остарелите закони. А не да симулират дейност и състрадание.
На Тото пък бих казал да качи обратно видеата си в YouTube и да продължи да работи, защото се справя наистина добре. Ако прецени да премахне само проблемното си интервю – нека то да остане скрито и винаги да му напомня, че понякога нещата може и да се объркат.
Ами гостите? Кой би се осмелил да му гостува сега, когато всички се нахвърлят върху него?
Аз бих. Защото нека да сме наясно – не Тото държеше макетното ножче и не той носи отговорността този случай на насилие. И че насилието си е насилие и не може да се разделя по какъвто и да е политкоректен признак на търпимо или нетърпимо.
Иван Гешев
Back to top button